Pokebowl

Enkelt
min.
Poke bowl. Like god med både rå og ovnsbakt laks. Den kan serveres som en grab & go salat, noe som gir godt mersalg, eller i en bakk i salatbaren. Det er en fordel å blande laksen i salaten for å fordele fisken jevnt i retten med tanke på varekost (ligger fisken øverst blir det ofte tatt for mye pr porsjon). Kan lett gjøres helt vegetar og allergivennlig dersom fisken sløyfes. Pokebowl inngår på vår BRAINFOOD-meny. Denne oppskriften gir ca 100 porsjoner.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kutt rødløk i tynne skiver og vend med Pickling spice mix, la stå minimum en time. Blir best hvis den lages dagen før.

  2. Kutt den ben- og skinnfrie laksen/ørreten i terninger på ca 2×2 cm.

  3. Mariner med Red Chili & Ginger spice og litt soya.

  4. Kutt vårløken i tynne skiver.

  5. Del agurken på langs og ta ut kjernen. Kutt i tynne strimler (eller små terninger).

  6. Ta ut granateplekjernene

  7. Anrett alt i skål eller bakke, server med mango og chilimajones.

  8. TIPS: Bland fisken inn i retten ellers kan det fort gå for mye fisk.

Antall porsjoner: