Portvinsild og blåmuggost på pepperkaker
Portvinmarinert sild som julesnacks?
Dette er muligens en litt uvant kombinasjon,
men de fleste blir overrasket over hvor godt
en vanlig sprø pepperkake passer med mild marinert sild og skarp blåmuggost. Litt sødme i form av en halv drue runder av det hele.
Ingredienser
4 porsjon
Portvin
til å marinere silden i. Du kan også bruke sherry
Pepperkaker
Her kan du bruke ferdigkjøpte eller bake selv
Blåmuggost
Styrke og konsisytens etter hva du foretrekker
Grønne druer
Styrke og konsisytens etter hva du foretrekker
Produkter i oppskriften
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
Kommentarer