Posteigarnityr med det lille ekstra – Rødbetsuppe

Enkelt
min.
Et posteigarnityr som ikke er et garnityr. Litt uvant kanskje, men rødbetsuppe til en posteiblings, det er slett ikke verst.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Sjalottløk og rødbeter skjæres i terningstørrelse.

  2. Bruk en kasserolle og fres i Olivero til rødbeten blir litt myke.

  3. Tilsett kyllingkraft og timian, kok til alt er mørt.

  4. Kjøres på stavmikser til fin pure.

  5. Tilsett 2 ss creme fraiche

  6. Smak til med salt og pepper og litt sitronsaft.

Antall porsjoner:

  • 2 stk sjalottløk
  • 0,5 kg rødbete
  • frisk timian
  • Olivero 2 kg boks
  • 2 ss creme fraiche
  • 0,5 l kyllingkraft
  • Smak til med
  • salt
  • pepper
  • sitronsaft

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg

Olivero 2 kg boks