Potet- og purreløksuppe med trøffel
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Trøffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille luksuriøse smaken av trøffel. Bruker du grønnsakskraft er den et godt vegetaralternativ. Denne suppen holder seg fint varm i et vannbad, bare pass på at den ikke koker. Den milde smaken på suppen gjør også…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Rydbergs Tryffelmayo er en kremet og rund majones med en luks… Les mer
Slik gjør du
1. Del potet og purreløk i terninger. Bruk gjerne bare det hvite av purren. Ta vare på og bruk den grønne delen av purren i en annen rett, f.eks en potetsalat eller omelett.
2. Kok poteter og purreløk i kraften til det er mørt.
3. Bland i majonesen og kjør det sammen med en blender eller stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Tips!
Suppen kan gjerne holdes varm i et vannbad eller lign., men må ikke koke.
Tips!
Litt olivenolje over suppen ved servering ser bra ut og gir et litt dypere smaksbilde. Suppen kan serveres med stekt bacon eller spekeskinke som garnityr. Smaker også godt med egg eller kyllingbiter i om det er ønskelig med mer proteiner.