I anledning Valentines day, 14 februar, har vi tatt frem en saftig kake du enkelt kan by dine gjester som en romantisk påminner. Vår Red Velvet Cake er kjapp å bake og lett å pynte. En super kake å overraske gjestene dine med. Den er både god, saftig og knall rød. Dekorer med ostekrem og dryss på litt rødt strøssel (et smart tips på hvordan du lager det finner du i oppskriften). Denne oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm og gir 40 fine kakestykker om du kutter dem kvadratisk. PS: Hvis dine gjester setter pris på RED VELVET Cake er det til og med mulig at du må tilby den andre tider på året også, men det gjør vel ingenting? God bakst!

Ingredienser

1 porsjon

300 g egg
950 g sukker
630 g hvetemel
10 g salt
32 g kakao
75 g vaniljesukker
750 g kulturmelk
6 g rød konditorfarge (pulver)
35 g hvitvinseddik
12 g natron

Ostekrem

400 g kremost (f.eks nøytral Philadelphia)

Produkter i oppskriften

Melange 500g pakning
Melange Margarin 18 x 500g
EPDnr 4 670 238
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med Smør
EPDnr 6 116 503
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode …
Les mer
Formfett
Melange Formfett 12×400 ml
EPDnr 5209556 Melange formfett i en praktisk sprayflaske. Unngå fastbrenning i former og på plate… Les mer