Remy Corbet’s mørdeigsterte med kokosfyll, marengs og sjokoladetopping
Middels
Remy Corbet kommer fra en bakerfamilie med stolte, franske tradisjoner. Nå deler han sin omfattende erfaring om bakst med hele Norges bakerlandslag og en aldri så liten bakeoppskrift med oss. Denne mørdeigsterten med kokos er ikke vanskelig å få til og den vil garantert være noe enhver gjest vil sette pris på til kaffen.
Ingredienser
1 porsjon
Pâte sablée (mørdeig)
250 g hvetemel
125 g sukker
1 stk egg
1 stk revet sitronskall (zest)
2 Noix de coco Bounty (kokosfyll)
150 g revet kokosnøtt
150 g sukker
3 stk egg
Chocolate’e nappage (sjokoladetopping)
150 g mørk sjokolade
200 g kremfløte
Meringue (marengs)
150 g sukker
40 g vann
55 g eggehvite
Bringebær til pynt
Produkter i oppskriften
Melange Margarin 12 x 1 kg
EPDnr 4 670 253
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Melange Margarin 18 x 500g
EPDnr 4 670 238
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer