Risboller
Eller havreboller om du fortrekker å bruke puffet havre istedet for puffet ris. Kjapt og greit å lage.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Delfia består av 100 % kokosfett og brukes primært til Delif… Les mer
Slik gjør du
1. Smelt delfiafettet og Mills No1 i en kjele sammen med kaffen. Fjern kjelen fra varmen og tilsett sjokoladen. Rør til alt er smeltet sammen. Rør inn litt salt hvis du ønsker.
2. Pisk eggedosis av egg og sukker.et.
3. La sjokolade/smørblandingen bli fingervarm før du rører den inn i eggedosisen.
4. Bland så forsiktig inn den puffede risen. Bollene blir best hvis man ikke tilsetter for mye ris i sjokoladen. For mye ris gjør bollene tørrere.
5. Form små, runde boller med 2 skjeer og plasser bollene på et bakepapir. Når sjokoladen har akkurat riktig temperatur får du fine, glatte, blanke boller som holder formen. hvis du ønsker å beholde bollene blanke så kan du varme blandingen forsiktig over i et vannbad mens du rører rolig med en slikkepott.
6. Hvis du ønsker kan du sette bollene i muffinsformer.
Kommentarer