Roastbiff smørbrød med remulade, pepperrot, agurksalat og sprøstekt løk

Enkelt
5 min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Smør en skive rugbrød med et tynt lag Olivero.

Legg et salatblad under roastbiffen på brødet, deretter agurksalat og hjemmelaget remulade*.

Topp med revet fersk pepperrot og sprøstekt løk.

Pynt med det du har eller synes passer som feks tomatbåter, paprikastrimler, syltet rødløk eller urter

* Her er vår oppskrift på hjemmelaget dansk remulade

TIPS!
Ønsker du å gjøre dette raskere kan du bytte ut hjemmelaget remulade med Mills Kjøkkensjefens remulade.

Antall porsjoner:

  • 50 g roastbiff
  • 25 g dansk remulade, hjemmelaget
  • 25 g agurksalat
  • 15 g sprøstekt løk
  • 10 g fersk pepperrot, revet
  • 1 skive rugbrød
  • 5 g Olivero 2 kg boks
  • Pynt
  • tomat
  • paprika
  • urter
  • syltet rødløk

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg

Olivero 2 kg boks