
Shakshouka med Mills Salsa
Enkel
			
		Shakshouka har røtter i Nord-Afrika, særlig i Tunisia, men har blitt svært populær i Midtøsten. Navnet kommer fra arabisk og betyr «en blanding». Shakshouka serveres vanligvis rett fra pannen, gjerne med varmt brød som pita, baguette eller flatbrød for å dyppe i sausen og eggeplommen.
Ingredienser
18 porsjon
					
				Til steking
Produkter i oppskriften
						Flytende Melange 4×2 l
						
				
							EPDnr 885 616 
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
					Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
						Mills Salsa 1 x 2,5 kg
						
				
							EPDnr: 6 325 831 
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
					Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Slik gjør du
1. Fres paprika i en panne med litt Flytende Melange til den mykner
2. Tilsett Mills Salsa og vann og kok opp
3. Slå det hele over i en gastronormform og jevn det utover. Lag 3 x 6 små fordypninger slik at du kan knekke 18 egg oppi små «groper» i paprika -tomatgryten
4. Sett hele formen i ovnen på 150 °C i ca 10-20 minutter. Server straks.

