
Shakshouka med Mills Salsa
Enkel
Shakshouka har røtter i Nord-Afrika, særlig i Tunisia, men har blitt svært populær i Midtøsten. Navnet kommer fra arabisk og betyr «en blanding». Shakshouka serveres vanligvis rett fra pannen, gjerne med varmt brød som pita, baguette eller flatbrød for å dyppe i sausen og eggeplommen.
Ingredienser
18 porsjon
Til steking
Produkter i oppskriften
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Mills Salsa 2,5 kg
EPDnr: 6 325 831
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Slik gjør du
1. Fres paprika i en panne med litt Flytende Melange til den mykner
2. Tilsett Mills Salsa og vann og kok opp
3. Slå det hele over i en gastronormform og jevn det utover. Lag 3 x 6 små fordypninger slik at du kan knekke 18 egg oppi små «groper» i paprika -tomatgryten
4. Sett hele formen i ovnen på 150 °C i ca 10-20 minutter. Server straks.