Dette er en grunnoppskrift på en sjokoladekake som vi har fått fra deltagere på Baker- og konditorlandslaget. Denne oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm. Nederst på siden finner du oppskriften på to kremer som begge er gode grunnlag for din egen pynting

Ingredienser

1 porsjon

Kake

7.5 dl hvetemel – siktet
9 dl sukker
3 dl kakaopulver
3 ss vaniljesukker
3 ts bakepulver
3 ts natron
3 ts salt
4.5 dl kefir
12 stk egg

Mørk glasur

1400 g melis
100 g kakao
175 g melk

Smørkrem

650 g melis
160 g smeltet sjokolade
40 g kakao
40 g kaffe

Produkter i oppskriften

melange 1 kg
Melange Margarin 12 x 1 kg
EPDnr 4 670 253 Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av planteoljer gjør at Me… Les mer
Flytende Melange 2 l
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616 Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens… Les mer