
Spicy kyllinggryte med Plantego’ Meksikansk Linse- og bønnesalat som base
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Plantego’ Meksikansk Linse- og Bønnesalat er en smakfull sa… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Slik gjør du
1. Krydre kyllinglårene med salt og pepper. Du kan velge om du vil fjerne skinnet på kyllingen eller ikke. Del hvert lår i to i leddet.
2. Varm Melange i en stor gryte over middels varme. Legg i kyllingen og brun litt på begge sider. Overfør til tallerken og sett til side.
3. Tilsett mer Melange om nødvendig, og stek løken til den er litt myk. Tilsett hvitløk og ingefær og stek videre i ca 1 min. Rør i harissa, spisskummen og koriander.
4. Legg kyllingen tilbake i gryten og bland den med krydderblandingen og løken. Ha i gulrot, tomater og Meksikansk Linse- og bønnesalat.
5. Hell i buljong og kok opp. Reduser varmen og la det koke uten lokk til kyllingen er mør, ca. 30 minutter. Ha i mer vann underveis om nødvendig og smak til med salt og pepper.
6. Strø over hakket persille og chili og server!