Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS
Spicy kyllinggryte medPlantego

Spicy kyllinggryte med Plantego’ Meksikansk Linse- og bønnesalat som base

Enkel
0
0

Ingredienser

4 porsjon

4 stk rå kyllinglår
1 stk løk
2 stk hakket hvitløk
1 ss revet ingefær
375 g Plantego’ Meksikansk Linse- og bønnesalat 1500g
2 ss harissa
1 ts spisskummen
1 ts malt koriander
1 stk revet gulrot
2 bokser hakkede tomater
1 l kyllingbuljong
Hakket persille
Hakket rød chili
Salt og pepper
Flytende Melange 4×2 l

Produkter i oppskriften

Plantego' meksikansk bønnesalat 1,5 kg
Plantego' Meksikansk Linse- og bønnesalat 1500g
EPDnr. 5 565 809
Plantego’ Meksikansk Linse- og Bønnesalat er en smakfull sa…
Les mer
Flytende Melange 2 liter flaske
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen…
Les mer

Slik gjør du

1. Krydre kyllinglårene med salt og pepper. Du kan velge om du vil fjerne skinnet på kyllingen eller ikke. Del hvert lår i to i leddet.

2. Varm Melange i en stor gryte over middels varme. Legg i kyllingen og brun litt på begge sider. Overfør til tallerken og sett til side.

3. Tilsett mer Melange om nødvendig, og stek løken til den er litt myk. Tilsett hvitløk og ingefær og stek videre i ca 1 min. Rør i harissa, spisskummen og koriander.

4. Legg kyllingen tilbake i gryten og bland den med krydderblandingen og løken. Ha i gulrot, tomater og Meksikansk Linse- og bønnesalat.

5. Hell i buljong og kok opp. Reduser varmen og la det koke uten lokk til kyllingen er mør, ca. 30 minutter. Ha i mer vann underveis om nødvendig og smak til med salt og pepper.

6. Strø over hakket persille og chili og server!

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.