Spicy kyllinggryte med Plantego’ meksikansk

Enkelt
min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Krydre kyllinglårene med salt og pepper. (du kan velge om du vil fjerne skinnet   på kyllingen), del hvert lår i to i leddet

Varm  margarin i en stor gryte over middels varme.

Legg i kyllingen og brun litt på begge sider.

Overfør til tallerken og sett til side.

Tilsett mer melange om nødvendig, og stek løken til den er litt myk.

Tilsett hvitløk og ingefær og stek videre i ca 1 min.

Rør i harissa, spisskummen og koriander.

Legg kyllingen tilbake i gryten og bland den med krydderblandingen og løken.

Ha i gulrot, tomater og Meksikansk salat.

Hell i buljong og kok opp. Reduser varmen og la det koke uten lokk til kyllingen er mør, ca. 30 minutter.

Ha i mer vann underveis om nødvendig og smak til med salt og pepper.

Strø over hakket persille og chili og server!

Antall porsjoner: