
St. Olavs fiskeburger med Mills Karrimajones og sprøstekt grønnkål
Enkel
			
		Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin i god mat, derfor får pasientene servert hjemmelaget så mye som mulig. Slik lager du hans digge og helsebringende fiskeburgere med Mills Karrimajones og grønnkål.
Ingredienser
4 porsjon
					
				
				600 g Hyse eller seifilet
			
			
		
				20 g potetmel
			
			
		
				10 g salt
			
			
		
				2 g muskatnøtt
			
			
		
				2.5  dl lettmelk
			
			
		
				2 g sort pepper
			
			
		
				1 stk egg
			
			
		
				30 g løk
			
			
		
				1 dl kremfløte
			
			
		
				4 stk grove hamburgerbrød 
			
			
		Løpestikkeolje
				1 del løpestikke
			
			
		
				2 del Mills Rapsolje 1 x 10 l
			
			
		Syltet rødløk
				1 stk rødløk
			
			
		
				0.5 dl vann
			
			
		
				0.5 dl sukker
			
			
		
				0.5 dl eplesidereddik
			
			
		
				   en liten klype sort pepper
			
			
		Annet tilbehør
Produkter i oppskriften
						Olivero 2 x 2 kg boks
						
				
							EPDnr 4 825 048 
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
					Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
						Mills Rapsolje 1 x 10 l
						
				
							EPDnr 1 468 347
Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer
						
					
						Mills Karrimajones  5 x 900 g
						
				
							EPDnr 1 472 034 
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
					Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer


