
St. Olavs fiskeburger med Mills Karrimajones og sprøstekt grønnkål
Enkel
Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin i god mat, derfor får pasientene servert hjemmelaget så mye som mulig. Slik lager du hans digge og helsebringende fiskeburgere med Mills Karrimajones og grønnkål.
Ingredienser
4 porsjon
600 g Hyse eller seifilet
20 g potetmel
10 g salt
2 g muskatnøtt
2.5 dl lettmelk
2 g sort pepper
1 stk egg
30 g løk
1 dl kremfløte
4 stk grove hamburgerbrød
Løpestikkeolje
1 del løpestikke
2 del Mills Rapsolje 1 x 10 l
Syltet rødløk
1 stk rødløk
0.5 dl vann
0.5 dl sukker
0.5 dl eplesidereddik
en liten klype sort pepper
Annet tilbehør
Produkter i oppskriften
Olivero 2 x 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Mills Rapsolje 1 x 10 l
EPDnr 1 468 347
Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer