Stekt Paprika med nigellafrø og aioli
Det trenger ikke være så komplisert. Varier med spennende krydder og en av våre smaksmajoneser. Vipps så har du en enkel og god vegetarrett med paprika. Både som tilbehør eller i salatbaren. Nigellafrø er svarte løkfrø og brukes ofte i midtøsten og India. De har en god pepperraktig og litt syrlig smak. Du finner niggellafrø…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Med 78% rapsolje kombineres oljens naturlige sunnhet med Mela… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Slik gjør du
1. Skjær paprikaen i tynne ringer
2. Fordel paprikaen i et lag i en ildfast form
3. Ha flytende Melange over paprikaen, fordel gjerne litt, så mest mulig av paprikaen får et jevnt, tynt lag
4. Dryss over Nigellafrø og litt salt
5. Stek i ovnen på 200 grader i ca10 min. Mot slutten av steketiden kan du drysse over timianen
6. Etter du har lagt opp den stekte paprikaen topper du med aiolien
Tips!
Ønsker du paprikaen mest mulig stekt og sprø fordeler du dem i stekeformen i et lag. Legger du dem i flere lag blir de nederste lagene mer kokt enn stekt.