Stollen er en tradisjonelt tysk bakverk som inneholder en masse godsaker og en aldri så liten overraskelse i midten. Verdt å prøve på førjulsmenyen? Oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakelandslaget .

Ingredienser

1 porsjon

Step 1

278 g rosiner
10 g rom
40 g kandisert appelsinskall
25 g hasselnøtter – røstede
20 g vann

Step 2

200 g mandelmasse eller marsipan
10 g egg

Step 3

280 g hvetemel
165 g melk
40 g fersk gjær

Step 4

55 g hvetemel
15 g egg
15 g sitronsaft
10 g vaniljesukker
3 g kanel
5 g salt
3 g kardemomme

Alternative pakninger på melange

Produkter i oppskriften

Melange 1 kg pakning
Melange Margarin 12 x 1 kg
EPDnr 4 670 253
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Melange 500g pakning
Melange Margarin 18 x 500g
EPDnr 4 670 238
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Pack shot Melange 5 kg
Melange Margarin 2×5 kg
EPDnr 497 081
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak…
Les mer