Syttende mai muffins
En enkel muffins, som er både god, saftig og knall rød. Pyntet med krem og røde og blå bær pluss noen norske flagg er det en perfekt liten godbit for nasjonaldagen. Denne oppskriften gir ca 40 muffins.
Ingredienser
Ostekrem
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake har gode steke- og bakeegenskaper … Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Slik gjør du
KAKERØREN
1. Bland og sikt alle tørre ingredienser, med unntak av natron og fargepulver i en bolle.
2. I en egen bolle, rør fargen ut i kulturmelken, bland deretter i flytende Melange.
3. Pisk egg og sukker til litt volum.
4. Bland inn de tørre ingrediensene vekselvis med kulturmelk/Melange/fargeblandingen.
5. Bland eddik og natron – ha i røren (rør minst mulig når du blander det inn).
6. Fordel røren i muffinsformer.
7. Stek på 160°C i 40 min i en kombidamper uten damp.
8. OSTEKREM: Temperer Soft flora.
9. Pisk Soft flora og melis hvitt.
10. Tilsett kremosten, vaniljesukker og sitronsaften og pisk videre til en jevn og glatt krem OBS. Pass på at kremen ikke piskes for mye, da blir den lett for bløt.
11. Sprøyt kremen pent i en topp på muffinsen (pass på at muffinsen er litt avkjølt før du gjør det).
Tips!
Til 17. mai er valget enkelt; pynt med røde og blå bær. Avslutt med en par norske flagg.