Tabbouleh

Enkelt
min.
Tabbouleh: Det er utrolig hva friske urter gjør, ikke bare med utseendet til denne retten, men også med smaken. Dette er en slager som mange av de stedene som har servert den beholder i ettertid. Et tips dersom man har rester er å bruke den i en wraps dagen etterpå. Det er god matsvinnreduksjon i praksis. Tabboleh inngår også i vår BRAINFOOD-meny
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Del sherrytomatene i 2, eventuelt kutt plommetomater i terninger.

  2. Kutt/hakk urtene.

  3. Kutt vårløken i tynne skiver.

  4. Bland bulgursalaten, vegetarboller, vårløk, tomat og urtene.

  5. Anrett i skål eller bakke.

  6. Denne porsjonen er nok til ca 100 personer

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Plantego Bulgursalat

Plantego’ Bulgursalat 3×1,5 kg