Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS
Torsk i potetmosskorpe

Torsk i potetmosskorpe med egg- og baconsjy 

Enkel
0
0

Ingredienser

1 porsjon

Panert torsk

200 g torskefilet
1 spsk hvetemel
1 egg
50 g Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
Flytende Melange med Smør

Egg- og baconsky

20 g bacon i små biter
1 stk egg – kokt
70 g Flytende Melange med Smør

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med Smør
EPDnr 6 116 503
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode …
Les mer
Mills Potetmos 750g
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
EPDnr 599 704
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote…
Les mer

Slik gjør du

1. Krydre torskefilèten etter ønske.

2. Vend stykkene i mel*, deretter egg og tilslutt i potetmospulver. Sørg for at filèten er godt dekket. * Ønsker du en glutenfri rett kan du bruke jyttemel.

3. Stek stykkene i Flytende Melange m/smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt; ca 3-5 min.

4. Egg – og baconsky

5. Stek bacon i Flytende Melange m/smør og tilsett kokt egg i biter. Server gjerne med Delikat Bønnesalat med nykokte erter, Vichygrønnsaker, potetmos eller annet godt!

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.