Vårrull med ingefærsild
Denne friske vårrullen med ingefærsild pakket i rispapir er fin liten forrett eller snacks, gjerne kombinert med annen sushiservering
Ingredienser
4 porsjon
syltet ingefær
Denne kan du kjøpe ferdig
isbergsalat
slangeagurk
vårløk
rispapir
koriander
Produkter i oppskriften
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
Mills Mango og Chilimajones
5 x 900 g
EPDNr 2 064 459
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1. Sil laken godt av en bøtte med Delikat Sursild.
2. Ha silden tilbake i bøtten og tilsett syltet ingefær etter smak.
3. Finsnitt isbergsalat, slangeagurk og vårløk. Bland dette fint sammen.
4. Bløt rispapir i kaldt vann.
5. Legg litt av salatblandingen på et rispapir.
6. Legg på en klatt Mills Mango/chilimajones
7. Topp med sildebiter. Pass på å få med syltet ingefær og løk.
8. Pynt med friske korianderblader.
9. Rull sammen til en vårrull, del den gjerne i to før servering.
Tips!
Server gjerne med en klatt Mills Mango chilimajones ved siden av og en soyasaus til dipp.