
Vegetar bønneburger
En deilig og mettende burger laget uten kjøtt. Med Plantego´ Bønne- og Olivensalat i deigen, kan denne retten også bli allergenfri. Bare pass på at du bruker allergenfri margarin til steking og erstatter Fetaosten med Mills Veganmajones.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Flytende Melange uten melk er beregnet for de som har intole… Les mer
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Slik gjør du
1. Kjør sammen ingrediensene til en grov masse og smak til med salt og pepper. Sett blandingen kaldt i minst 1 time slik at den får svelle.
2. Form blandingen til burgere, kaker eller boller med en skje
3. Stek forsiktig i varm panne med Flytende Melange uten melk. Dryss gjerne på litt friske urter under steking eller når de ferdig stekte.
4. Server med en god dressing laget med Mills Veganmajones ved siden av
Tips!
Ønsker du en allergenfri variant, erstatter du bare Fetaosten med 50g Mills Veganmajones
Tips!
Ønsker du å allergenmerke rettene dine, finner du gratis allergenkort til nedlasting på Mills Kokkeknep.no