Terese Brenna Larssens vegetarwraps med Plantego’ bønne- og olivensalat
Enkel
20 min
Wraps er både enkelt å lage, lett å pakke og midt i blinken for take away og gjester på farta. I denne oppskriften deler Terese Brenna Larssen, avdelingsleder på Lovisenberg Diakonale sykehus, et smakfullt og sunt vegetarmåltid. Vegetarwraps er perfekt for gjester som har lyst på en kjøttfri smårett.
Ingredienser
10 porsjon
10 stk tortillalefser
Pestoaiolo
50 g pesto
Fyll
1 stk grønn lollo-salat
300 g fetaost i vann
2 stk rødløk
Produkter i oppskriften
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer