Yuzumajones

Enkelt
min.
Yuzu er en asiatisk sitrusfrukt med opprinnelse i Kina. Yuzu smaker syrlig og aromatisk, den minner mye om grapefrukt i smaken, men har også overtoner av mandarin. Frisk Yuzu er ikke lett å få tak her til lands, men den fås som juice på flaske i spesialforretninger. Blandet i majones gir Yuzu en frisk og distinkt smak. Absolutt verdt å prøve til fisk og skalldyr.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Kan lages i god tid før bruk.

Rør sammen majones og Yuzu , smak til med salt.

Sett på kjøl.

Yuzumajonesen holder seg minst 2 uker på kjøl.

OBS!
Hvor lenge den holder seg på kjøl er avhengig av hvor lang holdbarhet det er igjen på majonesen du bruker, så sjekk det og merk godt synlig

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills Ekte Majones 5×900 g