Shakshouka har røtter i Nord-Afrika, særlig i Tunisia, men har blitt svært populær i Midtøsten. Navnet kommer fra arabisk og…
Noen ganger kan man gjøre det veldig enkelt. Denne salaten som i hovedsaken er en blanding Plantego' Bønnesalat og Mills…
Superluftig Hollandaise du kan servere til mange.
Frittata lages vanligvis med poteter og egg, men her med Mills Potetsalat? Kan det fungere? Javisst, fungerer det og enkelt…
Stadig flere gjester etterspør vegetariske alternativer. Denne vegetarburgeren med fyldig salsa og knasende god coleslaw vil falle i smak hos…
EPDnr 2 835 130 Mills Ovnsbakt Bacon- pepperpostei. Med pepper blir baconposteien ekstra smakfull og hot. Posteien er som alltid…
EPDnr 4 671 269 Mills Ekte majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært mange nordmenn.…
EPDnr 4 670 899 Mills Ekte remulade, det norske folks favoritt til roastbeef og stekt fisk. Tubeutgaven av denne norske…
Dette er en wrap med tex mex inspirasjon. Her har vi brukt aioli, salsa og bygg- og bønnesalat. Summen er…
Denne focacciaen blir ikke bare saftig og smakfull med Mills Salsa. Med skinke i blir den nesten et måltid seg…
Vi er stolte av vår Mills Salsa. Kombinasjonen friske råvarer og det faktum at den er et kjøleprodukt og ikke…
Enkle sliders blir ekstra smakfulle med Mills Salsa og Mills Coleslaw.
EPD: 2 129 062 Mills majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært mange nordmenn. Det…
EPDnr: 6 562 516Nykokte poteter med vårløk og crème fraîche. En deilig frisk potetsalat som passer utmerket til både kjøtt…
EPD: 376 004 Mills Remulade er selvskreven følge til roastbeef og stekt fisk. Her får du den i en praktisk…