Aron Espelands byggrynterte med granateple og grilla sitronmajones
Enkel
Aron Espeland vil slå et slag for norsk identitet og norske råvarer. Som en del av det norske kokkelandslaget vant Aron OL-gull i kokkekunst i vinter. Til vanlig jobber han på restauranten Vaaghals i Oslo. Hvis du vil gi dine kantinegjester en kulinarisk opplevelse i verdensklasse, kan du teste ut oppskriften på Arons byggrynterte her.
Ingredienser
1 porsjon
terteskall
200 g mel
50 g
0.5 dl vann
1 stk eggeplomme
5 g sukker
5 g salt
byggrynsalat
sitronmajones
1 stk Mills Ekte majones 215 g
1 stk sitron
Produkter i oppskriften
Mills Ekte majones 215 g
EPDnr 4 671 269
Mills Ekte majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar f… Les mer
Mills Ekte majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar f… Les mer
Plantego' Byggrynsalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer