
Aron Espelands byggrynterte med granateple og grillet sitronmajones
Aron Espeland vil slå et slag for norsk identitet og norske råvarer. Som en del av det norske kokkelandslaget har Aron vunnet OL-gull i kokkekuns. Hvis du vil gi dine kantinegjester en kulinarisk opplevelse i verdensklasse, kan du teste ut oppskriften på Arons byggrynterte her.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Mills Ekte majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar f… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Slik gjør du
1. Miks alle de tørre ingrediensene til terteskallet i en kjøkkenmaskin inkl Mills No1 tilsett så egget og vannet litt etter litt til det blir en fin deig. La deigen hvile kaldt i 2 timer før bruk.
2. Kjevle ut til ønsket tykkelse og sett i former. Stekes på 175 grader i ca 12 min til de er gyldne.
3. Finkutt vårløk og rens granateple. Bland dette sammen med byggrynsalaten og la den temperes minimum 20 minutter før servering.
4. Sett en grillpanne eller panne på høy varme.
5. Del sitronen i 2 og legg kjøttflaten ned. Legg litt press på sitronen med hendende slik du får grilla den skikkelig av. Når sitronen er godt grillet, ta den av pannen og la den hvile i 5 min på benken.
6. Ta majones ut av tuben og smak den til med den grilla sitron juicen.
7. Montering: Fyll terteskallene godt med byggrynsalaten. Sprøyt så godt med grillet sitron majones på. Topp den gjerne med noe grønt og noen granateplekjerner før servering.