Blandet salat med kapersvinaigrette
Per Kristian Kivle som jobber på FORANDRINGSHUSET har tatt frem en enkel og frisk salat som lett kan serveres i kombinasjonmed noe annet godt du har for hånden. Som f.eks en god postei eller pate.
Ingredienser
Tilbehør
Noe du kan servere til (våre forslag)
Produkter i oppskriften
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra go… Les mer
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Slik gjør du
1. Visp sammen Vinaigretten
2. Bland salat og tomater, dress den med vinaigretten
3. SYLTET RØDLØK: Kutt rødløken i skiver, fres den lett i litt rapsolje. Tilsett saften fra en sitron, kok opp. Smak til med salt og pepper. Avkjøl før servering
4. KAPERSMAJO: Hakk opp kapers (sil den gjerne først om du ikke ønsker mye salt fra laken). Bland så mye kapers du vil i Mills Majo. Smak deg frem.
5. Anrett salat/tomat-blandingen på tallerken. Legg på syltet rødløk og Plantego’ Bønne- og olivensalat. Legg på en bit god postei eller pate. Avslutt med en god klatt kapersmajo og pynt med f.eks bønnespirer