
Blandet salat med kapersvinaigrette
Per Kristian Kivle som jobber på FORANDRINGSHUSET har tatt frem en enkel og frisk salat som lett kan serveres i kombinasjonmed noe annet godt du har for hånden. Som f.eks en god postei eller pate.
Ingredienser
Tilbehør
Noe du kan servere til (våre forslag)
Produkter i oppskriften
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Slik gjør du
1. Visp sammen Vinaigretten
2. Bland salat og tomater, dress den med vinaigretten
3. SYLTET RØDLØK: Kutt rødløken i skiver, fres den lett i litt rapsolje. Tilsett saften fra en sitron, kok opp. Smak til med salt og pepper. Avkjøl før servering
4. KAPERSMAJO: Hakk opp kapers (sil den gjerne først om du ikke ønsker mye salt fra laken). Bland så mye kapers du vil i Mills Majo. Smak deg frem.
5. Anrett salat/tomat-blandingen på tallerken. Legg på syltet rødløk og Plantego’ Bønne- og olivensalat. Legg på en bit god postei eller pate. Avslutt med en god klatt kapersmajo og pynt med f.eks bønnespirer