Per Kristian Kivle som jobber på FORANDRINGSHUSET har tatt frem en enkel og frisk salat som lett kan serveres i kombinasjon
med noe annet godt du har for hånden. Som f.eks en god postei eller pate.

Ingredienser

4 porsjon

Blandet bladsalat
Tomater
VINAIGRETTE
Denne oppskriften rekker til 1/1 gastro med salat
1 ss Dijonsennep
salt
pepper
2 ss lake fra kapers på glass
SYLTET RØDLØK
1 stk rødløk
1 stk sitron
salt
pepper
KAPERSMAJO
kapers i lake

Tilbehør

Produkter i oppskriften

Stryhn's grønnsakpostei 500 gram pakning
Stryhn's Grønnsakspostei 500g
EPDnr 5 892 039

Stryhn´s Grønnsakspostei er laget med kikerter, gulrot og…
Les mer
Stryhn grov leverpostei 500g
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005

Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside…
Les mer
Mills Majo 330g glass
Mills Majo
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra godt som dipp til potetbåter, fries og… Les mer
Plantego' bønner & oliven
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643 Middelhavssalat med bønner. kikerter. mais. gulrot. oliven og purre. Avrundet me… Les mer
Mills rapsolje 10 l
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347 Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer