Per Kristian Kivle som jobber på FORANDRINGSHUSET har tatt frem en enkel og frisk salat som lett kan serveres i kombinasjonmed noe annet godt du har for hånden. Som f.eks en god postei eller pate.

Ingredienser

4 porsjon

Blandet bladsalat
Tomater
VINAIGRETTE
Denne oppskriften rekker til 1/1 gastro med salat
1 ss Dijonsennep
salt
pepper
2 ss lake fra kapers på glass
SYLTET RØDLØK
1 stk rødløk
1 stk sitron
salt
pepper
KAPERSMAJO
kapers i lake

Tilbehør

Noe du kan servere til (våre forslag)

Produkter i oppskriften

Stryhn grov leverpostei 500g
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005

Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside…
Les mer
Mills Majo 330g glass
Mills Majo
EPDnr 5 962 790
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra go…
Les mer
Plantego Bønne- og olivenolje 1,5 pose
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven …
Les mer
Mills Rapsolje 10 liter kanne
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347 Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer