
Brioche hamburgerbrød, for hamburgere med personlig vri
Gjør din hamburger spesiell med Brioche hamburgerbrød bakt med Mills №1 . Denne saftige, men allikevel lette, variasjonen av hamburgerbrød baker du enkelt selv. Dermed har du mulighet til å sette ditt helt egne preg på hamburgerne du serverer. Denne oppskriften gir ca 45 hamburgerbrød.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Vi vet at mange elsker smaken av smør og de gode bruksege… Les mer
Slik gjør du
Bland alle ingredienser.
Elt deigen i 10 min. på sakte fart, deretter 2 min. hurtig.
Hev til nesten dobbel størrelse i romtemperatur, dette tar omtrent 1 1/2 time.
Del deigen i like store emner (størrelsen avhenger av hvor store hamburgere du har på menyen). Normalstørrelse er ca. 110 g pr bolle.
Hev i raskeskap på 34 grader i ca 20 min.
Trykk deigemnene flate som «skolebrød».
Hev igjen i raskeskap til dobbelt størrelse (ca 15 min.)
Om du ønsker en blank overflate på hamburgerbrødene, pensle med en egg/vannblanding. Strø tilslutt med sesamfrø.
Stek på 200 grader i 10 min.
