Bulgursalat med rosenkål, mandarin og dadler
Vegetarretter blir stadig mer etterspurt også i førjulssesongen. Her er et godt salatalternativ med spennende smakskombinasjoner.
Denne kan fint serveres for seg med godt brød til eller som et tilbehør.
Ingredienser
4 porsjon
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Slik gjør du
1. Rens og del rosenkålen i to. Gi rosenkålen et lite oppkok før de brunes lett med Mills No1 i en stekepanne
2. Skjær ut fine mandarinbåter (det hvite skal ikke være med)
3. Strimle dadlene pent
4. Vask og del opp hjertesalaten
5. Start med å legge opp bulgursalaten, legg på hjertesalatblader og resten av ingrediensene. Bland forsiktig sammen
Kommentarer