
Høstens delikatessesalat
På høsten smaker det godt med sunne og lune salater. I denne versjonen, høstens delikatessesalat, har vi kombinert flere gode Mills-produkter.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Rydbergs Tryffelmayo er en kremet og rund majones med en luks… Les mer
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Slik gjør du
1. Vask potetene godt og del i båter. Legg dem i en bolle og ha i tryffelmajones. Smak til med salt og pepper. Bland godt. Ha potetbåtene over i en langpanne med bakepapir. Stek potetene på 225 °C i 20-30 minutter.
2. Skrell eller bare skrubb gulrøttene. Bruk en stor stekepanne og stek gulrøttene over middels høy varme i 6-7 minutter til de er litt møre. Tilsett litt honningen underveis i stekingen, ha i finhakket hvitløk og Mills No1 på slutten av stekingen. Smak til med salt, pepper og persille.
3. Skjær av de brune rotendene på rosenkålen og fjern brune blader. Ha litt vann i en kjele med lokk og kok opp. Legg i rosenkålen og damp rosenkålen i 7-9 minutter. Varm opp en stekepanne godt med med olje og stek kalkunkjøttet lett i pannen ca 2 min hver side.
4. Rens og vask brokkolien og del opp i små buketter. Bland broccoli og hvitløksmajonesen i en bolle og vend sammen til majonesen er godt fordelt rundt bukettene. Bak i ildfast form eller på bakepapir i stekeovn på 200 i 6-8 min.
5. Rist solsikkekjerner og gresskarkjerner. Strø over og avslutt med et dryss med granateplekjerner.