Dara byr på høstens delikatessesalat

Enkelt
min.
På høsten smaker det godt med sunne og lune salater. I denne versjonen, høstens delikatessesalat, har Dara kombinert flere gode Mills-produkter.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Vask potetene godt og del i båter. Legg dem i en bolle og ha i trøffelmajones. Smak til med salt og pepper. Bland godt

Ha potetbåtene over i en langpanne med bakepapir. Stek potetene på 225 °C i 20-30 minutter

Skrell (eller bare skrubb) gulrøttene. Bruk en stor stekepanne og stek gulrøttene over middels høy varme i 6-7 minutter, litt møre

Tilsett honningen underveis i stekingen, ha i finhakket hvitløk og smør på slutten av stekingen. Smak til med salt, pepper og persille

Skjær av de brune rotendene på rosenkålen fjern brune blader

Ha litt vann i en kjele med lokk og kok opp. Legg oppi rosenkålen og damp rosenkålen i 7-9 minutter

Varm opp en stekepanne godt med olje, stek kalkunbacon lett i pannen på 2 min hver side

Rens og vask brokkolien og del opp i små buketter. Bland broccoli og aioli i en bolle og vend sammen til aiolien er godt fordelt rundt bukettene.
Bak i ildfast form eller på bakepapir i stekeovn på 200 i 6-8 min

Rist solsikkekjerner og gresskarkjerner og strø over

Avslutt med å strø over granateplekjerner

Antall porsjoner: