Gløggmarinert sild og rødløk
Både sursild og gløgg hører med på
førjulsmenyen, så her har vi like godt kombinert dem.
Sild tar pent til seg smaken av gløgg,
bruk den gløggen du fortrekker. Her har vi
servert gløggsilden på et smørbrød, men
ingrediensene kan like gjerne inngå blandet eller separat på
et sildebord eller buffet
Ingredienser
4 porsjon
Gløgg – den typen du liker
Syltet rødløk
Sprøstekt løk
Rugbrød
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
Kommentarer