Gulrotkake med ostekrem
I denne oppskriften på gulrotkake med ostekrem har vi brukt to gode triks. 1. Gulrotkaken blir ekstra saftig med revet eple i. 2. Sjokolade i røren bidrar med et skikkelig smaksløft. Kan bakes i 1/1 gastronormform.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Pisk sammen egg, Mills №1 og sukker til massen blir lys
2. Sikt sammen hvetemel og de øvrige tørre ingrediensene
3. Bland ingrediensene fra pkt 1 og 2 sammen
4. Rør inn sjokoladen
5. Skrell og riv gulrøttene og eplene
6. Vend de revne gulrøttene og eplene inn i røren
7. Fordel røren i en gastronormform som er foret med bakepapir
8. 8. Stek ca 45 min. på 180°C.
9. Avkjøl kaken og smør på ostekrem laget med Mills №1 (oppskriften finner du lenger ned på siden)
10. Passende pynt: f.eks Jordbær, blåbær, bringebær ellr raspet sjokolade