Gulrotkake med ostekrem

Enkelt
min.
Denne oppskriften på gulrotkake med ostekrem blir ekstra saftig med revet eple i. I tillegg bidrar sjokolade med et ekstra smaksløft.
Kan bakes i 1/1 gastronormform.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

1. Pisk sammen egg, margarin og sukker til massen blir lys
2. Sikt sammen hvetemel og de øvrige tørre ingrediensene
3. Bland ingrediensene fra pkt 1 og 2 sammen
4. Rør inn sjokoladen
5. Skrell og riv gulrøttene og eplene
6. Vend de revne gulrøttene og eplene inn i røren
7. Fordel røren i en gastronormform som er foret med bakepapir
8. Stek ca 45 min. på 180°c

9. Avkjøl kaken og smør på ostekrem med Olivero

Passende pynt: f.eks Jordbær, blåbær, bringebær

Antall porsjoner:

  • 300 g egg (300g tilsv. 6 stk)
  • 5 dl Olivero 2 kg boks
  • 700 g sukker
  • 15 g vaniljesukker
  • 15 g kanel
  • 5 g muskat
  • 10 g natron
  • 10 g bakepulver
  • 650 g hvetemel
  • 200 g sjokoladepellets
  • 800 g revet gulrot
  • 3 stk revet eple

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg

Olivero 2 kg boks