Julekake med kandiserte appelsinskall fra Bakerlandslaget
Julekake med appelsin er en frisk fetter av den tradisjonelle Julekaken. Sett den på føjulsmenyen sammen med Olivero og geitost eller for å gjøre det litt franskere som opphavsmannen til oppskriften, server den med blåmuggost. Magnifique! Oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.
Ingredienser
Step 1
Step 2
Step 3
Step 4
Alternative pakninger melange
Produkter i oppskriften
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak… Les mer
Slik gjør du
1. Bland sammen alle ingredienser og elt rolig til deigen begynner å bli smidig
2. Tilsett melange litt etter litt i deigen og elt til deigen er glatt og fin
3. Bløtlegg rosinene i ca 20 minutter og sil av
4. Tilsett rosiner og syltede appelsinskall og elt det forsiktig inn i deigen
5. La deigen hvile under dekke i 30 minutter
6. Del opp i stykker på 150 gram. Form til runde kaker og la de hvile i 20 min under dekke.
7. Stikk hull i midten og sett på bakeplate.
La heve i 45 minutter.
8. Pensle med egg og stek på 150 grader i 25 minutter i combidamper.