Julekake med kandiserte appelsinskall fra Bakerlandslaget

Enkelt
min.
Julekake med appelsin er en frisk fetter av den tradisjonelle Julekaken. Sett den på føjulsmenyen sammen med Olivero og geitost eller for å gjøre det litt franskere som opphavsmannen til oppskriften, server den med blåmuggost. Magnifique! Oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Step 1
    Bland sammen alle ingredienser
    og elt rolig til deigen begynner å bli smidig

    Step 2
    Tilsett melange litt etter litt i deigen og elt til deigen er glatt og fin

    Step 3

    Bløtlegg rosinene i ca 20 minutter og sil av

    Step 4

    Tilsett rosiner og appelsinskall og elt forsiktig inn

    La hvile under dekke i 30 minutter

    Del opp i stykker på 150 gram

    Form til runde kaker og la hvile i 20 min under dekke

    Stikk hull i midten og sett på bakeplate

    La heve i 45 minutter

    Pensle med egg og stek på 150 grader i 25 minutter i combidamper

Antall porsjoner: