Julekake med appelsin er en frisk fetter av den tradisjonelle Julekaken. Sett den på føjulsmenyen sammen med Olivero og geitost eller for å gjøre det litt franskere som opphavsmannen til oppskriften, server den med blåmuggost. Magnifique! Oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.

Ingredienser

1 porsjon

Step 1

670 g hvetemel
5 g salt
60 g sukker
10 g kardemomme
165 g melk
60 g egg
160 g vann
25 g fersk gjær

Step 3

50 g rosiner, bløtlagt i vann

Step 4

50 g kandiserte appelsinskall
Se link til egen oppskrift

Produkter i oppskriften

Melange 1 kg pakning
Melange Margarin 12 x 1 kg
EPDnr 4 670 253
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Melange 500g pakning
Melange Margarin 18 x 500g
EPDnr 4 670 238
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Pack shot Melange 5 kg
Melange Margarin 2×5 kg
EPDnr 497 081
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak…
Les mer