Laksekaker med Coleslaw og soyasmør
For Egil Karlsen på Stjørdal sentralkjøkken står smak og råvarer i fokus, og da lages laksekakene selvfølgelig fra bunn. Nystekte, hjemmelagde laksekaker smaker kjempegodt, og er et sunt måltid alle setter pris på. Det er mye lettere enn man skulle tro, og er definitivt verdt det med tanke på smak. Med deilig tilbehør som coleslaw,…
Ingredienser
Laksekaker
Coleslaw
Poteter
Soyasmør
Produkter i oppskriften
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Slik gjør du
1. Laksekaker Bland laks sammen med salt, krydder og løk. Ha i potetmel og spe med havremelk.
2. Coleslaw Bland alle ingrediensene sammen Smak til med salt og sukker om du trenger PS: Har du ikke tid eller kapasitet til å lage Coleslawen selv, har vi en coleslaw ferdig til bruk
3. Poteter Kutt potetene i båter og bland med resten. Stek på 160 grader i 40 min.
4. Soyasmør Bland soya, presset hvitløk og finkuttet sjalottløk. Brun Olivero til det er gyllent og hell det over soyablandingen. Smak til med salt og lime.