Det er deilig å spise dansk mat i Norge, noe Martin Christensens store, danske platte er et fristende bevis på. På denne fjøla får du en deilig miks av det beste dansk husmannskost har å by på. Husmannskost består ofte av retter med få og enkle ingredienser. Når du ikke har noen ting å skjule…

Ingredienser

1 porsjon

30 g håndpillede reker
1 stk egg
70 g rødspette
12 g dansk remulade basert på Mills majones
25 g røkt laks
dill
30 g roastbiff
2 skiver bacon
2 stk champignon, skivet
100 g hakkebøf
12 g langtidsstekt løk
100 g brie
95 g valnøtter, rødvinsyltede

Garnityr

appelsin i skiver
bladsalat
persille

Til steking

Produkter i oppskriften

Stryhn grov leverpostei 500g
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005

Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside…
Les mer
Delikat Tomatsild 1300g
Delikat Tomatsild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 394
Delikat Tomatsild. Vår klassiske tomatsild. Tomatsilden er e…
Les mer
Mills Ekte Majones 5×900 g
EPDnr 754 911
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører…
Les mer