Det er deilig å spise dansk mat i Norge, noe Martin Christensens store, danske platte er et fristende bevis på. På denne fjøla får du en deilig miks av det beste dansk husmannskost har å by på. Husmannskost består ofte av retter med få og enkle ingredienser. Når du ikke har noen ting å skjule deg bak, kan små feil bli veldig synlig. Derfor må råvarer og tilberedning være hundre prosent hver eneste gang, i alle ledd. Det er i alle fall Martins filosofi.

Ingredienser

1 porsjon

30 g håndpillede reker
1 stk egg
70 g rødspette
12 g dansk remulade basert på Mills majones
25 g røkt laks
dill
30 g roastbiff
2 skiver bacon
2 stk champignon, skivet
100 g hakkebøf
12 g langtidsstekt løk
100 g brie
95 g valnøtter, rødvinsyltede

Garnityr

appelsin i skiver
bladsalat
persille

Til steking

Produkter i oppskriften

Delikat Tomatsild 1300g
Delikat Tomatsild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 394 Delikat Tomatsild. Vår klassiske tomatsild. Tomatsilden er en gammel favoritt og … Les mer
Mills Ektemajones 900g
Mills Ekte Majones 5×900 g
EPDnr 754 911 Mills ekte majones i sprøytepose er ypperlig for deg som smører mye., det være seg … Les mer