Mazarinkake bakt med Mills No1
Enkel
1 t
Denne porsjonen på Mazarinkake er beregnet på 1/1 gastronormform
Ingredienser
1 porsjon
325 g råmasse marsipan
325 g sukker
325 g Mills №1 Normalsaltet
300 g egg (tilsvarer 6 egg)
275 g hvetemel
1200 g frosne skogsbær
125 g brunt sukker
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Slik gjør du
1. Råmassen og sukker kjøres sammen med grind/K-spade.
2. Tilsett litt og litt Mills No1, spe med ett egg av gangen og tilslutt siktet hvetemel som røres forsiktig inn på lav hastighet.
3. Massen fordeles i en hel gastronormform som er foret med bakepapir.
4. Bland sammen frosne bær og brunt sukker og fordel bærene på toppen av bunnen. Det er ikke nødvendig å dytte bærene ned, de vil synke ned i kaken under steking.
5. Stekes på 170°C i ca 45 minutter.
6. Del kaken i passe porsjonsstykker og server med pisket ostekrem eller vaniljekrem.