Melkefrie kanelknuter
Denne resepten på melkefrie kanelknuter tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i fremgangsmåten. Denne oppskriften gir ca 40 boller.
Ingredienser
Grunnresept melkefri hvetebakst (se link)
Kanelremonce
Produkter i oppskriften
EPDnr 4 673 802
Melange margarin til matlaging. Helt uten allergener og … Les mer
Slik gjør du
1. Bruk grunnoppskriften på «melkefri hvetebakst». Lag samme deigen, klapp den flat og legg på kjøl ca 2 timer dekket med plast.
2. Lag remoncen ved å piske sammen temperert Melange u/ melk, salt og soya, sukker, salt og kanel til en jevn masse.
3. Kjevle ut deigen til den er ca 1 cm tykk og 70-80 cm lang.
4. Smør på et godt lag med kanelremonce og brett over 1/3 fra hver side (blir 3 lag med deig).
5. Kjevle den litt ned og del med pizzahjul i strimler på ca 120g. Knytt knuter og sett på plate. Hev og stek på 165°C i 12-15 min i convection ovn eller på 210°C i vanlig ovn uten luft i 12-15 min. Tips; strø på med perlesukker før stek
6. Hev og stek på 165°C i 12-15 min i convection ovn eller på 210°C i vanlig ovn uten luft i 12-15 min. Tips; strø på med perlesukker før stek