Melkefrie kanelknuter

Enkelt
min.
Denne resepten på melkefrie kanelknuter tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i fremgangsmåten.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Bruk grunnoppskriften på «melkefri hvetebakst».

Lag samme deigen, klapp den flat og legg på kjøl ca 2 timer dekket med plast.

Lag remoncen ved å piske sammen temperert Melange uten melk, salt og soya, sukker, salt og kanel til en jevn masse.

Kjevle ut deigen til den er ca 1 cm tykk og 70-80 cm lang.

Smør et godt lag med kanelremonce og brett over 1/3 fra hver side (blir 3 lag med deig).
Kjevle den litt ned og del med pizzahjul i strimler på ca 120g.

Knytt knuter og sett på plate. Hev og stek på 165°C i 12-15 min i convection ovn eller på 210°C i vanlig ovn uten luft i 12-15 min.

Tips; strø på med perlesukker før stek

Antall porsjoner: