
Smørkrem – basert på Melange, smaksatt med sjokolade, kakao og kaffe
En god, myk smørkrem er et supert grunnlag for pynten på en sjokoladekake. Her er en utgave smaksatt med sjokolade, kakao og kaffe. Denne oppskriften har vi fått fra Baker og konditorlandslaget. På bildet har smørkremen fått selskap av kokosdryss, sjokladeganache og et bringebær, noe som gir en ekstra smakdimensjon til sjokoladekaken. Ser godt ut, ikke sant?
Vurder oppskriften
Slik gjør du

Pisk opp Melange og melis til det blir Luftig
Tilsett kakao og bland det ut
Tilsett smeltet sjokolade og kaffe og bland til en jevn krem
Denne oppskriften rekker til en 1/1 gastronorm sjokoladekake
Grunnoppskriften til en sjokoladekake
Antall porsjoner:
- 500 g Melange Margarin 18 x 500g
- 650 g melis
- 160 g smeltet sjokolade
- 40 g kakao
- 40 g kaffe
Produkter i oppskriften
