Smørkrem – basert på Melange, smaksatt med sjokolade, kakao og kaffe

Enkelt
min.
En god, myk smørkrem er et supert grunnlag for pynten på en sjokoladekake. Her er en utgave smaksatt med sjokolade, kakao og kaffe. Denne oppskriften har vi fått fra Baker og konditorlandslaget. På bildet har smørkremen fått selskap av kokosdryss, sjokladeganache og et bringebær, noe som gir en ekstra smakdimensjon til sjokoladekaken. Ser godt ut, ikke sant?
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Pisk opp Melange og melis til det blir Luftig

Tilsett kakao og bland det ut

Tilsett smeltet sjokolade og kaffe og bland til en jevn krem

Denne oppskriften rekker til en 1/1 gastronorm sjokoladekake

Grunnoppskriften til en sjokoladekake 

Om du vil pynte med en mørk glasur

Sjokoladeganache er også fint å dekorere med

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Melange 500g

Melange Margarin 18 x 500g