
Mørk glasur på Melange og melis
En saftig sjokoladekake er så godt som garantert suksess på kantinemenyen når du vil by på noe ekstra. Men, den trenger litt pynt og utgangspunktet for det kan godt være en mørk glasur. Oppskriften har vi fått fra Baker og konditorlandslaget.
Vurder oppskriften
Slik gjør du

Varm Melange og melk, tilsett det tørre mens du rører.
Stikk hull i kaken rett etter steking. (da trenger glasuren litt inn i kaken og gjør den enda saftigere)
Tøm varm glasur over kaken mens den er varm
Grunnoppskriften til en sjokoladekake i 1/1 gastronorm
Om du vil bruke en god smørkrem til kaken finner du oppskrift her
Det lille ekstra? Ganache er fint å dekorere med
Antall porsjoner:
- 400 g Melange Margarin 12 x 1 kg
- 1400 g melis
- 100 g kakao
- 175 g melk
Produkter i oppskriften
