Rødbete og løk er klassiske tilbehør til en god, klassisk leverpostei. Som f.eks vår Stryhn’s originale grove leverpostei.
Men, det er flere små godbiter på dette smørbrødet, som syltet gresskar og sopp-pulver.
Forresten, lurer du på hva «crudite» – innebærer, så betyr det kort og godt «rå».

Ingredienser

<br> Dansk rugbrød
bakt rødbete
syltet gresskar
<br> karamellisert løk
rødbete crudite
Sopp – pulver

Produkter i oppskriften

Stryhn grov leverpostei 500g
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005

Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside…
Les mer
Olivero beger 400g
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678 Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer

Slik gjør du

Noen små triks og tips om det vi har brukt her kommer snart….

Hva synes du om oppskriften?