Suksessterte med mazarin nøttebunn
Enkel
50 min
Oppskriften på denne Suksessterten er beregnet på 1/1 gastronorm.
Ingredienser
1 porsjon
Mazarin nøttebunn
325 g råmasse marsipan
325 g sukker
325 g Mills №1 Normalsaltet
300 g egg (mengde tilsvarer 6 egg)
275 g hvetemel
150 g hakkede hasselnøtter
150 g hakkede mandler
Suksesskrem
800 g Mills №1 Normalsaltet
800 g vaniljekrem (se egen oppskrift)
200 g melis
5 g vaniljesukker
10 g sitronsaft
2 stk sitroner (revet skall)
20 g lys eller mørk sjokolade
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Slik gjør du
1. Mazarin nøttekrem:
Råmassen og sukker kjøres sammen med grind/K-spade.
2. Tilsett litt og litt Mills №1, spe med ett egg av gangen og tilslutt siktet hvetemel som røres forsiktig inn på lav hastighet.
3. Bland inn hakkede hasselnøtter og mandler.
4. Fordel massen i en hel gastronormform som er foret med bakepapir.
5. Stekes på 175°C i ca 25 minutter.
6. Suksesskrem: Pisk opp Mills №1,melis og vaniljesukker. Tilsett kokt vaniljekrem (se oppskrift lenger ned på siden) og sitronsaft.
7. Piskes til en luftig krem, fordeles på bunnen og settes kjølig før kaken deles opp i ønskede biter.
Tips!
Dekoreres med revet sitronskall og revet lys eller mørk sjokolade før servering.