Oppskriften på denne Suksessterten er beregnet på 1/1 gastronorm.

Ingredienser

1 porsjon

Mazarin nøttebunn

325 g råmasse marsipan
325 g sukker
300 g egg (mengde tilsvarer 6 egg)
275 g hvetemel
150 g hakkede hasselnøtter
150 g hakkede mandler

Suksesskrem

800 g vaniljekrem (se egen oppskrift)
200 g melis
5 g vaniljesukker
10 g sitronsaft
2 stk sitroner (revet skall)
20 g lys eller mørk sjokolade

Produkter i oppskriften

Mills No 1 -500g
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer

Vaniljekrem med Mills №1 Normalsaltet

Enkel
20 min

Tips!

Dekoreres med revet sitronskall og revet lys eller mørk sjokolade før servering.