
Suksessterte med mazarin nøttebunn
Enkel
50 min
Oppskriften på denne Suksessterten er beregnet på 1/1 gastronorm.
Ingredienser
1 porsjon
Mazarin nøttebunn
325 g råmasse marsipan
325 g sukker
325 g Mills No1 Normalsaltet
300 g egg (mengde tilsvarer 6 egg)
275 g hvetemel
150 g hakkede hasselnøtter
150 g hakkede mandler
Suksesskrem
800 g Mills No1 Normalsaltet
800 g vaniljekrem (se egen oppskrift)
200 g melis
5 g vaniljesukker
10 g sitronsaft
2 stk sitroner (revet skall)
20 g lys eller mørk sjokolade
Produkter i oppskriften
Mills No1 Normalsaltet
EPDnr 6 118 632
Vi vet at mange elsker smaken av smør og de gode bruksege… Les mer
Vi vet at mange elsker smaken av smør og de gode bruksege… Les mer
Slik gjør du
1
Mazarin nøttekrem:
Råmassen og sukker kjøres sammen med grind/K-spade.
2
Tilsett litt og litt Mills №1, spe med ett egg av gangen og tilslutt siktet hvetemel som røres forsiktig inn på lav hastighet.
3
Bland inn hakkede hasselnøtter og mandler.
4
Fordel massen i en hel gastronormform som er foret med bakepapir.
5
Stekes på 175°C i ca 25 minutter.
6
Suksesskrem: Pisk opp Mills №1,melis og vaniljesukker. Tilsett kokt vaniljekrem og sitronsaft.
7
Piskes til en luftig krem, fordeles på bunnen og settes kjølig før kaken deles opp i ønskede biter.
Tips!
Dekoreres med revet sitronskall og revet lys eller mørk sjokolade før servering.