Suksessterte med mazarin nøttebunn

Enkelt
50 min.
Oppskriften på denne Suksessterten er beregnet på 1/1 gastronorm.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du 
Mazarin nøttekrem:
Råmassen og sukker kjøres sammen med grind/K-spade.

Tilsett litt og litt Olivero, spe med ett egg av gangen og tilslutt siktet hvetemel som røres forsiktig inn på lav hastighet.

Bland inn hakkede hasselnøtter og mandler.

Fordel massen i en hel gastronormform som er foret med bakepapir.

Stekes på 175°C i ca 25 minutter.

Suksesskrem:
Pisk opp Olivero, melis og vaniljesukker, og tilsett kokt vaniljekrem og sitronsaft.

Piskes til en luftig krem, fordeles på bunnen og settes kjølig før kaken deles opp i ønskede biter.

Dekoreres med revet sitronskall og revet lys eller mørk sjokolade før servering.

Antall porsjoner:

  • Mazarin nøttebunn
  • 325 g råmasse marsipan
  • 325 g sukker
  • 325 g Olivero 2 kg boks
  • 300 g egg (mengde tilsvarer 6 egg)
  • 275 g hvetemel
  • 150 g hakkede hasselnøtter
  • 150 g hakkede mandler
  • Suksesskrem
  • 800 g vaniljekrem (se egen oppskrift)
  • 200 g melis
  • 5 g vaniljesukker
  • 10 g sitronsaft
  • 2 stk sitroner (revet skall)
  • 20 g lys eller mørk sjokolade

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg

Olivero 2 kg boks