Denne friske vårrullen med ingefærsild pakket i rispapir er fin liten forrett eller snacks, gjerne kombinert med annen sushiservering
Stine Kallestad Solstad lager steambuns fra bunnen av og serverer de med chilimajones. Som tilbehør foreslår hun mango- og tomatsalsa…
Bahn mi er en vietnamesisk utgave av baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni.…
Meksikansk vegetar er enkelt å få til. Det er denne vegetartortillaen til Christoffer Greiner Fallet et velsmakende eksempel på
En 100% vegetabilsk dobbeldekker. Med både grønnsakspostei og bulgursalat er dette en kombinasjon som både har mye smak og metter…
En skikkelig vegetarblings med vår nye Stryhn's grønnsakspostei i bunnen. Toppet med velkjent posteigarnityr med en liten vri,syltet slangeagurk (som…
En helvegetar påsmurt godbit. Her har vi brukt grillede grønnsaker og syltet sopp i kombinasjon med vår nye, og vi…
En vegetarbaguette trenger ikke være spesielt kjedelig. I denne har vi bry\ukt vår nye Stryhn's grønnsakspostei og kombinert den med…
En tilsynelatende enkel sandwich, pent delt i to og pakket inn. Men, den er også full av smak og metter…
Rødbete og løk er klassiske tilbehør til en god, klassisk leverpostei. Som f.eks vår Stryhn's originale grove leverpostei. Men, det…
Her har vi kombinert vår Stryhn's originale grove leverpostei med estragonmajones og saltbakte småpoteter.På toppen er det brukt potechips og…
Dette smørbrødet med Stryhns Originale leverpostei har fått den enkle tittelen "Umami". Fordi det, i tillegg til den gode posteien,har…
Denne squashsuppen som Darius Griscenka har gitt oss oppskriften på, har masse smak og får fin fylde med kokosmelk. Her…
Darius Griscenka byr på fristende piroger med et smaksrikt fyll av kjøttdeig og Plantego' meksikansk linse - og bønnesalat. Pirogene…
Det trenger ikke være så komplisert. Varier med spennende krydder og en av våre smaksmajoneser. Vipps så har du en…