Denne friske vårrullen med ingefærsild pakket i rispapir er fin liten forrett eller snacks, gjerne kombinert med annen sushiservering
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' bygg- og bønnesalat og tilsett slangeagurk, varmrøkt laks…
Susanne Tillers Chili con salomon kan du trygt servere både store og små gjester. Sprø og skrukkete "bønnetroll" på toppen…
I Luster i Sogn og Fjordane, akkurat der Jostedalsbreen er nær på å kalve ut i Hafslovatnet, finner du BesteBakken.…
For Egil Karlsen på Stjørdal sentralkjøkken står smak og råvarer i fokus, og da lages laksekakene selvfølgelig fra bunn. Nystekte,…
Poke bowl. Like god med både rå og ovnsbakt laks. Den kan serveres som en grab & go salat, noe…
Stierneskud er et klassisk danskt smørbrød. Et opplagt innslag på en god, dansk lunsj. Basisen er rødspette på to måter.
Sild og poteter? Javisst, silden får et ekstra kick med syltet ingefær og potetene er vinkokt. Sånt blir det mye…
Et klassisk dansk smørbrød. Med Mills Dansk Remulade får det akkurat den danske "prikken over i'en" det skal ha
Beates populære sommertapas lar seg enkelt pakke i ulike bokser. Retten er en komposisjon av confitert kylling, scampispyd, bønne- og…
Inger Renathe disker opp med deilig Poké Bowl som har en perfekt miks av asiatiske smaker. Dette er en sunn…
Rekesalat, og rekesmørbrød for den saks skyld, finnes det massevis av varianter av. Det hindrer oss ikke å by på…
Falafel med klippfisk. En liten norsk vri på falaflene. Anrett på fat eller tallerken og server gjerne falaflene med en…