Kinesisk inspirert soyaglasur som gir en asisatisk vri på ribben. Smøres på ribben de siste 5 min av steketiden. Målene…
Bahn mi er en vietnamesisk utgave av baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni.…
Darius Griscenka byr på fristende piroger med et smaksrikt fyll av kjøttdeig og Plantego' meksikansk linse - og bønnesalat. Pirogene…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Delikat Kylling karri salat og tilsett gnocchi, grønnkål og…
Den kan virke tilsynelatende enkel denne fargerike retten som Nikolaos byr på. Men, den har noen små hemmeligheter i sausen…
Geir Rune's rett med lammepølser kommer med en liten historie som slett ikke er pølsevev. "Når vi laget rekrutterings- og…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…